HTML

Hízókúra egészségesen, fogyásmentesen

Ha eleged van a fogyókúradömpingből és Te éppen hízni szeretnél és ez okoz nehézséget, akkor ez a Te oldalad. Hízás kontra fogyás, egészséges súlynövelés, tippek, tapasztalatok, gondolatcserék.

Linkblog

A nagy hízás 3. rész - panasztábor vagy siker

2011.06.11. 08:05 :: Hízlalda

Ma reggel érdekes dolgot hallottam a tévében, ahol természetesen ismét a fogyókúra volt a téma. Egy Celeb panaszkodott arról, mennyire zavarja a túlsúlya és ennél jobban csak az, hogy a számtalan kipróbált módszer ellenére és saját korlátai miatt sem tud évek óta lefogyni. Sőt, ha ideiglenes le is mennek róla a kilók, rövidesen visszahízza azokat és még plusz 2 kilót legalább. Szóval a fogyókúrából végül hízókúra lesz.

Persze most nem arról van szó, hogy kezdjünk fogyókúrázgatni és (ha elég rosszul, vagyis jól csináljuk) majd szépen meghízunk (szép is lenne) hanem csak elgondolkodtam azon, hogy valahol a 2 tábornak, akiknek éppen ellentétes a problémájuk, valahol mégis ugyanaz. Az egyik tábor kilóktól szeretne megszabadulni, a másik pedig ezekből a levetett kilókból boldogan mazsolázgatna. Magától egyik probléma sem oldódik meg, de a problémamegoldásuk alapja ugyanaz és ez pedig a TERVEZÉS és VÉGREHAJTÁS!

Nem lehet azt csinálni, hogy akkor most elolvasok valamit és akkor az alapján elkezdem a megfelelő kúrát, de aztán a jövő héten vagy utána borul az egész, mert akkor éppen nem összeegyeztethető a kúra a programjaimmal. Mert, jaj, most el vagyok havazva és ezért egész nap vagy egész héten nincs időm enni, vagy éppen a jó kis fogyókúra ideje alatt van véletlenül egy esküvő is, ahol ugye nem lehet nem enni éjfélkor a menyasszonyi tortából meg a többfogásos vacsiból, aztán meg szidjuk a kúrát, hogy mennyire nem jó a módszer és különben is képtelenek vagyunk hízni/fogyni, mert genetikailag úgyis ilyen alkatok vagyunk és pont. Tehát, felmentjük magunkat a sikertelenség alól és más módszer után nézünk, ami majd biztos jobb lesz.

Pedig jó, ha tudjuk, hogy statisztikailag a genetika az esetek összességében csak 20-30%-ban tehető felelőssé az adott testalkat kialakulásért, a többi rész bizony a mi sarunk..

 

Szóval, aki nem hajlandó tervezni és ennek megfelelően életmódján tudatosan változtatni és a tervét, kitűzött célját folyamatosan megvalósítani, az mindig a panasztáborból fogja majd áhítattal olvasni mások sikersztorijait....

A feltáplálás is csak akkor sikerülhet, ha kitűzzük a célunkat, elkészítjük a hozzá vezető útvonal tervét és kitartóan végighaladunk rajta.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: genetika hízás hízókúra feltáplálás

A bejegyzés trackback címe:

https://hizlalda.blog.hu/api/trackback/id/tr502974622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása